Xarxes socials i contacte

Xarxes socials i contacte:
            

11/25/2016

Mercat Medieval de Vic

Bona tarda!

Els divendres toca parlar de fires!

Avui, com que queda molt poc perquè es celebri, us portem al MERCAT MEDIEVAL DE VIC, que es realitza la primera setmana de desembre al casc històric de Vic. Cada any, és transitada per un gran nombre de persones que s'acosten per admirar l'ambient d'època medieval que s'hi crea.

Compta amb més de 350 expositors on podem trobar embotits i formatges, xocolata, herbes medicinals, artesania, productes locals... Per mejar durant l'estada, trobem alguns estands que venen menjar i, molts dels restaurants de Vic ofereixen un menú a bon preu.

Mercal Medieval de Vic
Mercat Medieval de Vic (Font: Poblejant)

Els carrers del poble s'emplenen de música i es crea una atmosfera festiva de l'època medieval, per mostrar com es celebraven les festivitats.

També s'hi realitzen obres de teatre que recreen escenes històriques que van succeir al municipi en l'antiguitat.

Una de les activitats que més criden l'atenció és el Campament Medieval, on es poden veure representacions dels costums i tradicions de la vida quotidiana de l'època.

Al mercat es realitza una demostració amb aus repinyaires, com àligues, que és molt curiosa i entretinguda.

Estand teteria Mercat Medieval Vic
Estand de té (Font: Poblejant)

Pel que fa als nens, a la Plaça dels Màrtirs hi ha tallers perquè també es diverteixin i gaudeixin de la fira, com activitats de maquillatge o titelles, entre d'altres.

Aquest any, el mercat es realitzará del 3 al 6 de desembre, així que esteu a temps d'anar-hi! Si hi passeu, no us podeu oblidar de deixar un desig a l'arbre dels desitjos, nosaltres també deixarem el nostre!

Arbre dels desitjos a Vic (Font: Poblejant)


Arbre desitjos Vic
Arbre dels desitjos a Vic (Font: Poblejant)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada