Xarxes socials i contacte

Xarxes socials i contacte:
            

11/11/2016

Fira Jocantic a Sant Feliu de Guíxols

Bona tarda a tots!

Avui inaugurem una nova categoria al nostre blog, parlarem de fires i activitats d'interès a diferents pobles. Com que la nostra primera entrada va ser sobre Sant Feliu de Guíxols, hem decidit que la primera de la nova categoria sigui del mateix municipi.

Aquesta tarda parlarem de la FIRA JOCANTIC, una activitat d'atracció per a col·leccionistes i per a totes aquelles persones que vulguin tornar per un moment a reviure la seva infància d'una manera divertida. La fira té lloc el segon cap de setmana de setembre a la Rambla d'Antoni Vidal i és organitzada per l'Associació de Joguetmaniàtics.

Edificis antics de la Rambla d'Antoni Vidal (Font: Enfo)
A les seves parades es poden trobar a la venta tota mena de joguines que van triunfar entre els nens durant molts anys, fins la dècada dels 70. Hi ha des de soldadets de plom fins a nines de porcellana, joguines que van fer molt feliços als infants d'altres generacions i que als nens d'ara els semblarien insuls.

Amb aquesta fira es pretén fomentar l'interès per les joguines antigues i atraure nous públics que se sentin curiosos pel tema.

Nina Mariquita Pérez de 1954 (Font: Jafd88)

Per acabar, si heu visitat la fira i us heu quedat amb ganes de més, podeu visitar el Museu de la Joguina, també situat a la Rambla d'Antoni Vidal. Es tracta d'un edifici del segle XIV que conté alguns vestigis en el seu interior. Antigament era una casa d'estil modernista que, gràcies a la idea de Tomàs Pla ha esdevingut el que és avui en dia: un museu de dos plantes en el qual podem trobar exposicions temporals, dos patis, una biblioteca, cafeteria, joguines de llauna, maquetes de trens, jocs de taula, una secció de terror, entre d'altres moltes coses.

Bé doncs, això és tot per aquesta setmana! Esperem que us agradi aquesta nova secció de la nostra pàgina, bon cap de setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada