Xarxes socials i contacte

Xarxes socials i contacte:
            

11/18/2016

Fira de la Quaresma a Tortellà

Bona tarda a tots!
Avui, divendres tornem a parlar d'una fira: LA FIRA DE LA QUARESMA de Tortellà.

Tortellà, un poble del que vam parlar en les primeres entrades del blog, celebra cada any la Fira de la Quaresma. Aquesta se celebra el primer diumenge de quaresma i dura tot el dia.

(Font: Poblejant)

La fira més gran que celebra el poble té ja més de mig segle d'història. Té un centenar de parades, sobretot de carn i embotits, tot i que podem trobar-ne també d'artesania, agrícoles, pa, creps o joguines per nens. A més, podem gaudir de demostracions en directe de com es fabriquen els dos productes típics de la localitat: les culleres de fusta i les xiruques.


(Font: Poblejant)

Cada any la fira compta amb un exposició diferent d'artistes d'arreu del món, per tal de que els visitants puguin gaudir, també d'una sortida cultural.

(Font: Poblejant)

La fira comença amb un esmorzar del traginer, un àpat típic de muntanya basat en peus de porc, embotits i truita. A més compta amb diferents activitats al llarg del dia, com sardanes, concerts, jocs infantils i classes sobre tirar amb arc.

(Font: Poblejant)

Una fira tradicional que fa que tota la gent dels pobles veïns es desplacin fins a la vila per tal de gaudir d'un diumenge diferent.

(Font: Poblejant)
Esperem, que ara que la coneixeu, no us la perdeu, ja que val la pena visitar-la.

Bon cap de setmana a tots! Fins dilluns!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada