Xarxes socials i contacte

Xarxes socials i contacte:
            

10/05/2016

Pals

Bona tarda! Esperem que estigueu passant un feliç dimecres!

Avui parlarem d'un altre municipi del Baix Empordà, PALS.
Es tracta d'un poble amb 2501 habitants, que és característic pel seu centre històric medieval, molt visitat per turistes de tot arreu.

Des de lluny, es pot observar que destaca de la resta de construccions, una torre històrica de 15 metres anomenada Torre de les Hores.

Pals des de lluny (Font: Poblejant)

L'encant del poble es troba en els seus estrets carrerons empedrats plens d'arcs, que transporten a una altra època i transmeten serenitat. A més, es poden trobar moltes botiguetes d'artesans i souvenirs a cada un dels carrers.

Botiga a la Plaça Major de Pals (Font: Poblejant)
Arc als carrers del poble (Font: Poblejant)
Detalls de Pals (Font: Poblejant)
Plaça Major de Pals (Font: Poblejant)
Sovint, s'hi poden trobar celebracions de casaments per la vila, ja que l'Esglèsia de Sant Pere és un lloc ideal per a festivitats d'aquest tipus.

Qui visita Pals, no pot oblidar-se de visitar el mirador de Josep Pla, des d'on es poden veure les Illes Medes, a més dels conreus empordanesos.

Un bar totalment recomenat per anar a prendre algo és la Terrassa Ca La Pruna, un lloc situat al centre amb uns preus no gaire elevats on ofereixen un tracte agradable i, de vegades, se celebren concerts.

Carta de Ca La Pruna (Font: Poblejant)
Pel que fa a la platja de Pals, es troba a pocs quilòmetres del municipi, i té una dimensió de més de 2400 metres de longitud. Es tracta d'una platja de sorra fina, en un entorn natural caracteritzat per les dunes i pel seu fàcil accès en bicicleta o a peu. És un lloc molt adequat per a realitzar activitats i esports com paddle surf o golf.

Bé doncs, això és tot per avui!
Fins demà!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada