Xarxes socials i contacte

Xarxes socials i contacte:
            

10/07/2016

Calonge

Bona tarda!

Avui, el poble sobre el qual parlarem és CALONGE, una localitat de la Costa Brava que compta amb més de 10.000 habitants.

Plaça Major de Calonge (Font: Talavan37)
Com a fet curiós del poble, es pot dir que aquest es divideix en dos parts, la part més històrica i la part turística, ambdues diferents i ideals per a dos tipus de públics diferents.

Pel que fa a la part antiga, és un centre medieval amb un castell (el Castell de Calonge), que presideix la vila. És un dels més grans del Baix Empordà i és meitat palau, meitat fortalesa. Si visites el municipi, podràs veure el seu interior ja que està obert al públic. 

Castell de Calonge (Font: Baldiri)
D'altra banda, a la part turística, situada a la badia de Sant Antoni de Calonge, trobem la Torre Valentina, també històrica i coneguda pel seu antic ús de defensa costera contra els pirates. 

Aquí, trobem també un ampli i llarg passeig marítim que voreja la seva gran platja, en el qual hi ha bars, botigues, restaurants, etc. A més, és un lloc ideal per a passejar amb gossos, anar amb bicicleta o circular amb patins.

Badia de Sant Antoni de Calonge (Font: François du Plessis)
A la platja, es realitzen tota mena d'activitats aquàtiques com kayak, per exemple. 

Al costat de l'esglèsia, hi ha un parc infantil i un espai cultural on es realitzen exposicions al llarg de l'any.

Esglèsia municipal (Font: Talavan37)
Bé doncs, això és tot per aquesta primera setmana. Esperem que us agradi el blog i que visiteu els pobles que anem recomanant.
Bon cap de setmana a tothom!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada