Xarxes socials i contacte

Xarxes socials i contacte:
            

10/14/2016

La Bisbal d'Empordà

Per fi és divendres! Com ha anat la setmana?

L'entrada d'avui és sobre la capital de la comarca del Baix Empordà: LA BISBAL D'EMPORDÀ.

La Bisbal d'Empordà (Font: Vincent van Zeijst)
Les Voltes (Font: Flikr.com/calbenido)
Aquest poble, de 10.759 bisbalencs, es caracteritza i atrau als turistes per la seva riquesa en ceràmica artesana. A la sil·lueta de la ciutat destaquen les xemeneies industrials que s'utilitzen per a realitzar productes ceràmics. 
A més, aquests productes compten amb la marca 'Ceràmica de la Bisbal', registrada i protegida per la Unió Europea.

Parlant sobre ceràmica, si visiteu La Bisbal no us podeu perdre el Museu Terracotta, un emblema de la tradició i la cultura d'aquest material i de la terrissa. 

Plat de ceràmica que representa un caçador de La Bisbal (Font: MarisaLR)

Un altre punt d'atenció turística, i l'edifici més emblemàtic de la ciutat, és el Castell-Palau, que pertanyia als bisbes de Girona i data del segle XII. 

Tampoc es pot faltar al mercat dels divendres al centre històric, així com a la Fira del Circ al Carrer (del 15 al 17 de juliol). 
Però l'esdeveniment per excel·lència, el qual agrada a totes les edats, és la Festa Major (del 14 al 18 d'agost). Les festes d'aquest municipi compten amb actes com el famós Correfoc, el ball de gegants, ballades de sardanes i concerts a la nit per als joves.

Pluja des dracs de la Bisbal (Font: Flickr.com/vaionnoth)
Per acabar, s'ha d'esmentar la riquesa gastronòmica de La Bisbal, amb la qual us farem una recomanació d'un restaurant típic i ideal per als visitants: La Cantonada. 

Que passeu un gran cap de setmana!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada