Xarxes socials i contacte

Xarxes socials i contacte:
            

10/19/2016

Begur

Bones!!

Avui toca parlar de BEGUR, una localitat de poc més de 4.000 habitants que es caracteritza per la seva afluència turística.

A més, té molta importància històrica, que es pot observar en el seu Castell medieval que destaca davant la silueta del poble.

Vista des del Castell de Begur (Font: flickr.com/utopiaecologica)
També és conegut per la seva famosa Fira dels Indians, que celebra el retorn de tots aquells begurencs que havien emigrat a Cuba i millorat els seus negocis. Aquests, anomenats "americanos", van realitzar construccions amb l'estil i la cultura que portaven de la illa.
La fira dura tres dies a principis de setembre i, acull un munt d'activitats per a tot tipus de públics: des de mercats d'artesans a balls tradicionals.

Fira dels Indians (Font: Poblejant)

Fira dels Indians (Font: Poblejant)
D'altra banda, a Begur trobem una gran nombre de cales banyades per la Costa Brava, que són motiu d'atracció per a la majoria dels turistes que visiten la zona. Concretament en té 8 (de nord a sud), connectades per un camí de ronda: la Platja del Racó, la Illa Roja, Sa Riera, Aiguafreda, Sa Tuna, Platja Fonda, Fornells i Aiguablava.

Cala Illa Roja (Font: Seruba)
Sa Riera (Font: usuàri 1997 de Wikipedia)
També, encara que una mica amagada entre Plajta Fonda i Fornells, hi ha la Piscina Es Cau: una piscina d'aigua salada molt atractiva pel seu aspecte. Tot i que és d'ús privat per als veïns dels apartaments que hi ha davant, alguns foranis aconseguexien entrar-hi de tant en tant. Per aquest motiu, la comunitat disposa d'un guàrdia de seguretat.

Piscina Es Cau (Font: Poblejant)
Pel que fa a activitats esportives, les seves platges són idònies per a practicar submarinisme, excursions amb barca i kayak. També és habitual l'equitació, el ciclisme de muntanya, el tennis i el pàdel.

La zona és ideal per a passar-hi uns dies d'una manera econòmica, ja que compta amb una amplia oferta de càmpings i hotels a preus raonables.

Com podeu veure, no és necessari viatjar gaire lluny per estar a llocs paradisíacs! Esperem que us agradi Begur tant com a nosaltres.

Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada