Xarxes socials i contacte

Xarxes socials i contacte:
            

10/17/2016

Castell-Platja d'Aro

Bon dilluns!
Com ha anat el cap de setmana? Esperem que hàgiu visitat molts pobles catalans! 

Bé, avui parlarem d'un municipi ideal per passar un cap de setmana, CASTELL-PLATJA D'ARO. Pertanyent, també, al Baix Empordà i a la Costa Brava, és una localitat totalment turística la qual és visitada, cada estiu, per milers de persones.

Centre de Platja d'Aro (Font: Wizardofspain)
La seva atracció turística escau en la seva amplia activitat d'oci durant tot l'any però, sobretot els mesos d'estiu. 
Els seus carrers estan plens d'hotels, restaurants i botigues com, per exemple: Massimo Dutti, Desigual, Jack and Jones, Uterqüe, Natura, G-Star Raw... 
Pel que fa a restaurants, n'hi ha de tot tipus i preus, però els més recomanables són el Llevant, un clàssic pel que fa a sopars (i a bon preu), la Pizzeria Roma, el De Fabula o el Sushidaro.
D'altra banda, els hotels de davant la platja són, principalment, hotels de luxe, com el Cosmopolita. Però al centre es poden trobar hotels a preus més baixos, per exemple, l'hotel Claramar. 

La seva gran platja, té un passeig ideal per a passejar i prendre un aperitiu als bars chill-out que s'hi troben situats. Al final de la platja, hi ha el Club Nàutic i, seguidament, la cala Sa Conca, una de les preferides per la gent de la zona per la seva tranquil·litat i neteja. Per anar des d'aquesta cala a la platja de Sant Pol (S'agaró), es pot accedir mitjançant un preciós camí de ronda amb unes vistes impressionants.

Platja principal del municipi (Font: Aenneken Kaarst)
Costa de Platja d'Aro (Font: G. Mannaerts)
Cala Sa Conca (Font: flickr.com/franganillo)
Un altre lloc per visitar a la platja, però en aquest cas al nord, és la roca del Cavall Bernat, modelada per les onades, és el símbol identificador de Platja d'Aro.

Els esdeveniments més visitats durant l'any són: la gran rua de Carnaval (molt coneguda i esperada per l'important nombre de carrosses que hi desfilen), la Festa de la Cervesa (una festa per degustar cerveses de tots els tipus) i la Festa Major (durant el mes d'agost). 

Al poble també hi ha parcs per passar-ho bé amb tota la família, com són el PP's Park (un parc d'atraccions situat al centre, l'Everest Costa Brava (un parc d'aventura de diferents nivells de dificultat, a pocs minuts del centre) o l'Aquadiver (d'atraccions aquàtiques també a prop del nucli turístic). 

Pel que fa al jovent, hi ha un gran nombre de pubs i discoteques per a prendre una copa a la nit: el Charley's BarTam Tam, Malibu, Zsa Zsa, etc.

Bé doncs, això és tot per avui! Fins demà!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada