Xarxes socials i contacte

Xarxes socials i contacte:
            

12/20/2016

Setcases

Bona tarda,

Ja queda menys per les vacances de Nadal, ja teniu plans pels dies de festa? Si encara no sabeu què fer, podeu visitar aquest bonic poble anomenat SETCASES. Es tracta d'un municipi rural del Ripollès, a la província de Girona, amb una població de 180 habitants.

Els seus carrers empedrats i antics doten de tradicionalitat al conjunt però, a la vegada, li donen el seu encant antic i respetuós amb els seus voltants.

Carrer Setcases
Setcases (Font: Poblejant)
Setcases
Setcases (Font: Poblejant)

Es troba en un entorn magnífic, a peus del riu Ter, caracteritzat per la seva riquesa natural, a 1.270 metre d'altitud, que li dóna el privilegi d'unes vistes que ningú es voldria perdre.

Entorn Setcases
Entorn Setcases (Font: Poblejant)
Setcases és un dels pobles més visitats de la seva zona, gràcies a la amplia oferta de serveis d'esport com el senderisme, la bicicleta de muntanya, l'esquí o les raquetes de neu. A destacar, trobem molt a prop les pistes d'esquí Vallter 2000, a 2.000 metres d'altitud i 14 kilòmetres de pistes, contè serveis de tot tipus com parcs infantils, restaurant, bars, serveis mèdics, parapent, etc. L'estació es troba envoltada de cims molt alts, fet que aporta una gran panoràmica quan hi ets.

Vallter 2000
Estació d'esquí Vallter (Font: Poblejant)

Els punts més interessants de la localitat són:
- l'església de Sant Miquel, inclosa en l'Inventari de Patrimoni Arquitectònica de Catalunya, d'estil gòtic.
- el mirador del Forat de l'Olla, de camí a Vallter que, com ja hem esmentat anteriorment, ofereix unes vistes espectaculars de l'entorn.
- el mirador de la Creu de Beidana (de Setcases a Espinavell)
- la travessa d'Ull de Ter

Vistes Setcases
Vistes Setcases (Font: Poblejant)
Finalment, hem d'explicar-vos on podeu allotjar-vos quan aneu a Setcases: l'Hotel la Coma (amb spa, piscina climatitzada i un restaurant on ofereixen productes autòctons), l'Hotel La Farga (un hotel de pedra, amb cuina casolana i ambient familiar), o Can Falera (amb habitacions de fusta, vistes al riu i un servei agradable).

Esperem que us agradi aquest petit poble tant com a nosaltres i que el visiteu molt aviat, sobretot si us agrada fer esport, gaudir d'unes bones vistes, relaxar-vos i desconnectar.
Fins demà!

Entorn Setcases
Entorn Setcases (Font: Poblejant)

Pistes Vallter
Pistes d'esquí Vallter 2000 (Font: Poblejant)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada