Xarxes socials i contacte

Xarxes socials i contacte:
            

12/16/2016

Fira de l'avet a Espinelves

Bona tarda,
Ja teniu l'arbre de Nadal muntat?

Avui parlarem de la Fira de l'Avet, que es realitza al municipi d'Espinelves, molt a prop del Montseny, a la comarca d'Osona. És un poble amb molt pocs habitants, al voltant d'uns 200, però que s'emplena de visitans cada cop que se celebra la fira.

L'espècie d'avet Abies Masjoanis i la Picea excelsa són autòctones de la zona. Amb motiu de fomentar les possibilitats d'aquestes i dónar a conèixer el poble, el Patronat de la Fira de l'Avet, juntament amb l'ajuntament d'Espinelves, organitza aquesta fira.

Abies Masjoanis
Abies Masjoanis (Font: Víctor M. Vicente)
La Fira de l'Avet té lloc a principis del mes de desembre, pels carrers de la localitat. Cada dia es realitzen espectacles teatrals que agraden a tot tipus de públics. Es realitza una cercavila i activitats infantils perquè els més petits també gaudeixin del mercat.

Els carrers del poble són d'un atractiu especial, ideals per a aquest tipus de fira i per a passejar una tarda d'hivern observant els expositors i les cases antigues. 

Fira de l'avet Espinelves
Fira de l'Avet (Font: Eduard Maluquer)
A les parades s'hi poden trobar tot tipus de decoracions de Nadal, artesania, alimentació... També hi ha algunes on s'exposen obres d'art com pintures, per exemple, o es fan mostres d'oficis artesans. 
Evidentment, també aquí pots comprar el teu arbre de Nadal

Tios
Tios a la Fira de l'Avet (Font: flickr.com/moverelbigote)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada