Xarxes socials i contacte

Xarxes socials i contacte:
            

12/12/2016

Blanes

Bona tarda! Ja tornem a ser per aquí, com ha anat el pont?
Esperem que molt bé!

Nosaltres vam aprofitar per visitar algun dels pobles tan bonics que tenim a Catalunya, com BLANES. Es tranca d'un municipi de la comarca de La Selva, que és conegut com "El portal de la Costa Brava", ja que és el primer poble on comença aquesta.

Platja de Blanes
Platja de Blanes (Font: Poblejant)
Passeig marítim Blanes
Passeig marítim de Blanes (Font: Poblejant)
Compta, ni més ni menys, amb 39.132 habitants que, com en altre pobles dels quals hem parlat, es multipliquen durant la temporada turística. Els visitants s'hi dirigeixen cercant les precioses cales que caracteritzen la localitat, com la de Santa Cristina.

Un dels punts de més atracció és el jardí botànic Marimurtra, considerat el millor d'Europa pel que fa a flora mediterrània. Gaudeix d'unes vistes magnífiques al mar, ja que es troba situat dalt d'una muntanya. El jardí compta amb unes 14.000 espècies que formen 16 hectàrees. A més, també és considerat una estació d'investigació científica, fet que encara el dota de més curiositat i interès per als visitants.

Pel que fa a l'element que caracteritza o que es relaciona més amb Blanes és Sa Palomera, una petita illa de roca situada a la platja principal. Aquesta simbolitza l'inici de la Costa Brava, amb un monument en forma de roda, com esmentàvem anteriorment.


Sa Palomera
Sa Palomera (Font: Poblejant)


Posta de sol Blanes
Posta de sol a la platja de Blanes (Font: Poblejant)

D'altra banda, també trobem diferents ermites que són un altre punt d'atracció dels més curiosos.  La seva esglèsia és la de Santa Maria de Blanes, d'estil gòtic.

A dalt d'una muntanya, amb unes vistes espectaculars de la platja i de Sa Palomera, trobem el Castell de Sant Joan, al qual no es pot faltar si es fa una visita al poble.

Castell de Blanes al fons
Castell de Blanes al fons, vist des del passeig marítim (Font: Poblejant)
Vistes des del Castell de Blanes
Vistes des del Castell de Blanes (Font: Jacob Garcia)
Al mes de juliol, es realitza un dels espectacles més esperats de l'any, els Focs de Blanes, que són tot un encant de llum i color al qual es dirigeixen per impressionar-se cada any més de 20.000 persones.

Per acabar, hem de dir que Blanes és un municipi ideal per a qualsevol tipus de turisme: des d'esportiu (amb activitats aquàtiques, hípica, excursions, tenis...) fins a turisme familiar, passant pel turisme juvenil (amb locals per prendre una copa, sortir de festa, restaurants, hotels a preus baixos...).

Us recomanem que el visiteu i us assegurem que no quedareu decepcionats! Fins demà!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada