Xarxes socials i contacte

Xarxes socials i contacte:
            

12/22/2016

Palamós

Bona tarda,
Ja són aquí les vacances de Nadal!!! Sopars, família, regals, quines i... passejades per pobles amb encant!

Com el que us explicarem avui, per exemple, un poble que sembla ser només un destí d'estiu però no ho és. És ideal tant per una nit de festa a l'estiu, com per una tarda de Nadal comprant regals.

Aquest poble és PALAMÓS. Conegut per les seves delícioses gambes, és un dels municipis més turístics del Baix Empordà i la Costa Brava. A més, està situat en una badia de platges llargues, cales rocoses i boscos.

Compta amb 17.911 habitants, que es multipliquen durant les temporades altes. Qui no coneix algú que tingui un apartament d'estiu a Palamós?

Palamós
Palamós (Font: Bocachete)
Bé doncs, comencem per parlar del Museu de la Pesca, un punt d'interès per a tota mena de públic que només costa 3€. Aquí aprendreu moltíssimes coses curioses i interessants sobre aquesta feina, per la qual és coneguda la localitat. Compra amb exposicions temporals i permanents.

Museu de la Pesca
Museu de la Pesca (Font: Documare)
Si us agrada el món submarí, aquest és el vostre destí definitivament. Compta amb una oferta enorme d'activitats aquàtiques: visites de buceig pel fons del mar, passeigs en velers, esquí nàutic, kayak, etc.

Pel que fa a les seves platges, la més visitada és la Platja Gran de Palamós, de 600 metres d'amplada i de sorra fina, està situada al costat del passeig. Aquí trobem una escola de vela, accès per a persones amb mobilitat reduïda, xarxa de voleibol, lloguer de patins, chiringuitos, entre d'altres.

La Fosca és una de les platges més transitadas durant l'estiu, situada al costat del port. També disposa de multitud de serveis turístics. És coneguda per la bellesa del seu entorn i per la Roca Fosca (una mena d'illa de 7 metres d'alçada que resulta l'element principal del seu atractiu).

També trobem la Cala Margarida, la Platja del Morro del Vedell, la Cala S'Alguer, la Platja del Castell (coneguda per les restes arqueològiques del poblat ibèric Es Castell), la Cala Estreta i la Cala de Corbs. Totes elles espectaculars i impossibles de passar per alt.

La Fosca
La Fosca, Palamós (Font: PMRMaeyaert)
Cala S'Alguer, Palamós (Font: Cristina )

Com hem esmentat abans, a l'hivern també es pot gaudir de Palamós. Es poden realitzar rutes en bicicleta per les vies Verdes i arribar fins a Girona, pràcticar el tir a l'arc, golf, karts, i moltes més activitats molt divertides.

El conjunt del poble tampoc té res a envejar a la resta de parts d'aquest. Trobem el casc antic, on hi ha l'església de Santa Maria de Palamós i el Carrer Major, sempre plena de gent i amb una activitat comercial impressionant (amb moltes botigues, restaurants, etc.)

Pel que fa a la vida nocturna, hi ha diferents pubs on anar a fer una copa després de sopar, com són La Plata, el Waikiki, el Lincoln (on algunes nits fan karaoke)...

Esperem que us agradi Palamós i que passeu unes molt bones festes i feliç 2017.
Aquest és el nostre últim post, gràcies per llegir-nos dia rere dia.
Ens veiem aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada